Facebook Kunstwerkwestvoorne

Nieuwsbrief

[NEWS_DOMAIN]
 

Op vrijdag 29, zaterdag 30 juni en zondag 1 juli a.s. vindt het dertiende evenement van Kunstwerk Westvoorne plaats. Dit jaar begint en eindigt de (fiets)route in Tinte! Wij zijn verheugd dat we gebruik mogen maken van 'Tintestein', waar vrijwilligers nu nog keihard werken om er voor het kunstweekend begint, een prachtig verenigingsgebouw van te maken. We hopen dat dan ook de keuken klaar zal zijn, zodat de bezoekers er wat kunnen eten.
Bij het gebouw hoort een gezellige tuin met mooie bomen, waar kunstenaars hun beelden kunnen tentoonstellen.

 

                          


En we hebben nog een nieuwe locatie! De molenaar van 'De Korenmolen' in Oostvoorne, aan de Molendijk, is zo vriendelijk om Jos Gielen de gelegenheid te geven er zijn cortenstalen en bronzen objecten te exposeren.
                     


Kunstwerk Westvoorne is inmiddels een begrip in binnen- en buitenland. Aan de Lodderlandsedijk 7 in Rockanje exposeert Ella Vialle uit Frankrijk.                     
En in Tintestein toont Raph Janssen uit België zijn werk.                         

De organisatie van Kunstwerk Westvoorne hoopt op een grote opkomst. Voor meer informatie kunt u onze website raadplegen: www.kunstwerkwestvoorne.nl  Op deze site vindt u ook de brochure en de fietsroute die u kunt downloaden. De brochures zijn inmiddels ook verspreid onder de vertrouwde adressen.
Tot ziens op 29 juni, 30 juni en 1 juli a.s.


[NEWS_MAIL] | [NEWS_DOMAIN]
[NEWS_DOMAIN]