Facebook Kunstwerkwestvoorne

Nieuwsbrief

[NEWS_DOMAIN]
 

Stichting Kunstwerk Westvoorne organiseert in het weekend van 23, 24 en 25 juni 2017 alweer haar twaalfde kunstwerkroute. De fietsroute voert u langs de mooiste plekjes van Westvoorne, maar de locaties zijn natuurlijk ook goed per auto te bereiken.
Het evenement kenmerkt zich door laagdrempeligheid en heeft tot doel kunstenaars en kunstliefhebbers bij elkaar te brengen. Genieten van mooie, aantrekkelijke kunst staat hoog in ons vaandel en tijdens ons evenement bieden we plaats aan kunstenaars van binnen en buiten de regio. Dit jaar doet er zelfs een kunstenaarsechtpaar uit Frankrijk mee. 
We zijn verheugd dat we u, middels deze nieuwsbrief, alvast een klein voorproefje kunnen geven.
Een eerdere versie van deze nieuwsbrief heeft niet iedereen bereikt. Wellicht heeft u hem nu twee keer ontvangen, waarvoor excuses.

    
 

Esther van Keulen is opgeleid als keramist aan de beroepsopleiding keramische technieken in Gouda. Zij maakt uitsluitend unica. Handgevormde schalen, vazen en objecten, geïinpireerd door de vormen en kleuren uit de natuur.
De focus ligt op de huidafwerking van het object.

     


Aart Verduijn maakt realistische schilderijen, voornamelijk stillevens, maar ook portretten.

 

    

Hans en Manja Korving maken bijzondere glaskunst door middel van glasfusen. Glasfusen is het laten samensmelten van stukken glas die in de gewenste vorm uit platen worden gesneden.
Het samensmelten gebeurt bij een temperatuur van 800 graden.

   

 

Ernest Fraaij is een jonge kunstenaar, illustrator en grafisch vormgever. Hij is afgestudeerd aan de Willem de Kooning kunstacademie.
Hij maakt autonoom werk, maar werkt ook in opdracht.
De titel van dit schilderij: "Tenminste houdbaar tot'.  

  

[NEWS_MAIL] | [NEWS_DOMAIN]
[NEWS_DOMAIN]